Alle voeg- & restauratiewerken
Vochtbestrijding

Gevelrenovatie Oostende

De gevelwerken omvatten onder meer grondige renovaties, restauraties alsook opfrissing van oude gevels. Ook doe ik alle voegwerken van bestaande panden of nieuwbouwwoningen in Oostende en Stene, Zandvoorde.

Zandstralen & gevelreiniging voor renovaties

Opnieuw opvoegen van gevels uit baksteen van woningen of van appartementsblokken. De werkwijze is: plaatsen van stelling, zorgvuldig uitslijpen van de oude voegen, zo nodig met werfdoeken afgeschermd, stofvrij maken van de voegen, hier en daar de nodige herstellingswerken uitvoeren aan het metselwerk en de bestaande plinten vernieuwen, wegbrengen van het bouwafval, zetten van de nieuwe voegen met eigen voegmengsel dat ideaal is voor een goede hechting, algemene opkuis.
In sommige gevallen een hydrofuge plaatsen tegen onder andere slagregen, uitlaatgassen, erosie. Ik werk daarvoor uitsluitend met kwaliteitsproducten die hun nut hebben bewezen.
Alle kaleiwerken.
Zandstralen van vervuilde gevels met technieken aangepast aan de hardheid of zachtheid van de steen en de andere omstandigheden.
Chemisch reinigen voor wat betreft fel vervuilde of aangetaste gevels.
Wakke of natte muren injecteren met vochtwerende injectiegels zodat opstijgend grondvocht wordt gestopt en de woning gevrijwaard is van vochtvlekken, muurschimmel, afbladderend behang, muffe geur, condens, schade aan andere elementen van het pand of aan het meubilair. Tenslotte is vocht in huis ongezond voor zijn bewoners.

Meer dan 10 jaar ervaring met voeg- & restauratiewerken.

Ook kleine metselwerken en herstellingen.

15 jaar garantie op injectie tegen opstijgend vocht.

Eigen stelling en voegmengeling beschikbaar.

Voegwerken & hydrofuge voor nieuwbouw

Voegen van alle metselwerk volgens de regels van de kunst. We werken met eigen recept mortelspecie in verschillende tinten.
Waterdichte gevelplinten zetten uit arduin of door cementeren.
Plaatsen van vochtwerende coating of hydrofuge met eersterangs producten.
Kaleien van gevels
Kleine metselwerken (uitbreiding, tuinmuur, tuinpad) en afwerkingen.

Realisatie gevelrenovatie

Realisaties straalwerken, zandstralen, hydrofuge & gevelreiniging

Realisaties voegwerken